su kaçak tespiti - An Overview

Wiki Article

Termal Kamera: Su kaçağının olduğu noktayı tespit etmek için termal kameralar kullanıyoruz. Bu kameralar, su kaçağının oluşturduğu sıcaklık değişimlerini tespit ederek, kaçağın yerini belirlememizi sağlıyor.

Bu sorun binanın doğal afet olan depreme dayanıklılığını azaltacaktır. Hayatı ve mal kaybına uğramamak için bina içindeki su akıntıları olabildiğince hızlı bir şekilde tespit edilmeli ve onarımı yapılmalıdır.

Zeminde oluşan, parkelerin bitiminden, kalorifer peteklerinden su gelmesi ya da peteklerin nemlenmesi gibi olaylar gözlemliyorsanız su kaçağı ile karşı karşıya kalmış durumdasınız.

​Boğaziçi Tesisat yapmış olduğu tüm tamir işlemlerine en az one yıl yazılı olarak GARANTİ vermektedir.

Merhaba ben 10 yılı aşkın bu işi yapıyorum eğer su işleriniz varsa gönül rahatlığıyla güvenerek yaptırabilirsiniz tıkanık varsa kırmadan dökmeden makineyle açıyorum İstanbul geneli çalışıyorum

Kullanmış olduğumuz malzemeler TSE ve İSO 9001 belgelerine ve bir çok uluslararası kalite standartlarına ve belgelerine sahip malzemelerdir.

Termal Kamera: Sıcak su tesisatında ısıya duyarlı bu cihazla kaçak bulma yapılmakta olup laminant olan yerlerde kaçak bulmamızda yardımcı bir cihazdır.Termal su kaçak tespiti daha çok sıcak su tesisatı kaçak bulmada kullanır.

Termal su kaçağı tespit su kaçağı tespit cihazları suyun sıcaklığını kullanarak sızıntıları bulur. Bu cihazlar borunun olduğu yere tutulduğunda su akışını ekranından gösterebilir. Ekrana bakarak sızıntının olduğu nokta kolayca bulunabilir.

Pahalı su kaçak tespit cihazını kullanan ama tespit konusunda sıkıntı yaşayan kişi olacağı gibi, ucuz cihaz kullanan ama su kaçağını tespit ederken sorun yaşamayan kişilerde olabilir.

Duvarlarda oluşan su sızıntısını bulmanın farklı yöntemler ile bulunabilir. Oda içerisinde parkelerde yada halılarda ıslanma fark edebiliriz. Zeminde köşelerde ıslaklı nem rutubet bulunduğu zaman duvarda su kaçağı var demektir. Duvarlarda boyada değişiklik olup olmadığına bakılmalıdır.

This Web-site is utilizing a protection company to guard by itself from on the web attacks. The motion you just done su tesisatçısı induced the safety solution. There are su kaçak tespiti lots of steps that might bring about this block which includes publishing a particular phrase or phrase, a SQL command or malformed information.

Bina, ofis, iş yerleri gibi yerleşim yerlerinin pis suları tahliye eden borulara atık su borusu ismi verilir. Bu işlem için pimaş dediğimiz borular kullanılır. Pimaş borularının içini görüntülemek advertına kullandığımız bu boru görüntüleme kamerası ile su sızıntısı olan yeri tespit etmek su tesisatçısı eski zamanlara nazaran daha kolay hale gelmiş durumdadır.

Soru : İstanbul Arnavutköy'de apartmanın three.katında oturuyorum. Kış mevsiminde çocuklarımın yanına gittiğim için daire boş kalıyor. Geç kış mutfak lavabosunun altında ki ince borular patlamış ve evi su basmıştı. Boru patlaması sonrasında alt komşuları aradılar.

Kısaca sorunu bulmak adına tüm su tesisat teknolojisini kullanmaktayız ve bu teknolojiyi kullanmak üzere eğitim görmüş personellerimiz sizlere kusursuz su kaçağı tespit hizmet sağlayacaktır.

Report this wiki page